dissabte, 29 de setembre del 2012

Sensi, explosió de sabors al Gòtic!!!!

Aquesta vegada és el torn del barri Gòtic i d'un local que té un cert encant per mi, ja que hi he viscut moments molt especials. Es tracta del Sensi un local petit i molt íntim situat al carrer Ample. A mi personalment m'agrada molt la decoració del local, la il·luminació i els petits detalls ornamentals com les espelmes o la coberteria. 

                                                                                                                                                                      
La cuina del Sensi és un altre dels punts forts del restaurant. És una cuina mediterrània moderna i creativa que té molta cura amb la presentació.

La carta és divideix en 4 blocs: Les tapes clàssiques (que pel meu gust es poden passar de llarg), les tapes suggerides pel chef (que són molt interessants), les tapes orientals (on hi ha coses realment bones) i una mica de pasta i arrós (amb un bon toc de qualitat).



Nosaltres erem dos i vam demanar una amanida de brie amb ceba caramelitzada, un tapa de temporada, un pastís de confit d'ànec (recomanable 100%), un tartar de tonyina amb wasabi (espectacular) i mitja ració de raviolis d'espinacs. Per beure una ampolleta d'albariño Pequeño Santos i de postre un pastís de formatge. Quina explosió de sabors... com vam gaudir!

S'ha de dir que les racions són petites, però suficients. I com sempre s'ha dit "Al pot petit hi ha la bona confitura".

El preu 67 euros, que crec que està força bé per la qualitat del menjar i tot el que ens van oferir. 

El servei va ser molt atent i ens va recomanar les especialitats del restaurant i els plats que no podiem deixar de tastar.

Per finalitzar crec que és una proposta molt interessant per anar amb parella tot i que s'ha de buscar un dia tranquil, perquè és quan realment s'aprecia la màgia del local.

Com a aspecte negatiu dir que han posat una taula per grups i que la clientela del local s'ha tornat bastant turística i això trenca una mica l'ambient romàntic i íntim.


SENSI
Carrer Ample, 26 08002 BCN
93 2956588



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada