dijous, 13 de setembre del 2012

Un lloc amb molt "Salero"

Si us deixeu caure pel Born, ben a prop del mercat trobareu un restaurant que fa honor al seu nom i que té molt de Salero. Està situat al carrer del Rec i és un restaurant molt bonic, ideal per a un àpat íntim o de parella. 
Em va cridar molt l'atenció la combinació d'una decoració moderna amb un mobiliari antic que juntament amb les espelmetes i la música tranquila de fons, generaven un ambient molt càlid i de proximitat.


La carta no és molt extensa però em va sorprendre bastant. Es tracta d'una cuina de fusió oriental i mediterrània, elaborada amb hortalisses ecològiques i amb aliments de qualitat. Costa entendre el nom d'alguns dels plats de la carta, però si ho demaneu, el cambrer us els explicarà molt amablement.
El servei és molt atent i simpàtic i t'aconsella a la hora d'escollir els plats. Tot va sortir amb l'ordre i el temps prevists, sense cap retràs.



Vam demanar 4 plats per compartir (molt recomanable el Shumai de pollastre i verdures) una ampolla de vi blanc i un pastís de formatge de postres. Els postres sels fan ells i tenen coses que estan realment bones.
Tot plegat ens va costar 60 euros, i amb el descompte del 30% de Kviar City 44 euros, un preu molt correcte per tot el que ens havien donat aquella nit.

Vam anar-hi de nit i vam estar molt agust, també he sentit que fan menu de migdia i pot ser una proposta interessant. I fins i tot si voleu podeu fer unes copes a la barra abans d'anar a algun altre lloc.

És un local que m'ha convençut força, i us recomano a que us animeu a provar-lo.

Abans de despedir-me vull dir que a vegades la persona que t'acompanya és encara més important, que el menjar, la decoració o el servei.


El SALERO
Carrer del Rec, 60 08003 Barcelona
933 19 80 22

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada