dilluns, 24 de setembre del 2012

Kibuka un clàssic Japonés que mai falla!!!!

Si esteu per la vila de Gràcia i teniu ganes de sopar en un bon Japonés el Kibuka és el vostre restaurant. Per mi és un clàssic que sempre està a l'altura.
La cadena Kibuka té 3 restaurants, un a Verdi, l'altre al carrer Goya i el tercer a Torrent de l'olla.
Per mi el millor local és el del carrer Verdi que té un pati interior amb un sostre de vidre que li dona un aire molt interessant.


El Kibuka sorpren amb una cuina orienatal amb una clara influència occidental i la seva especialitat són els uramaquis.
Erem 4 persones i vam demanar una Edames (Mongetes de soja al vapor) per picar una mica i una tempura de verdures i després va començar el festival:

Italiano-Uramaki, Aburi-Uramaki, Tataki-Uramaki i Grec-Uramaki...




Tal com us he dit us aconsello que demaneu algo per fer base i ràpidament us dediqueu als uramakis que són el plat fort: freds, calents, amb tataki per sobre, amb tempura per dins, amb ingredients occidentals... Són realment impressionants.


El preu del Kibuka és molt competitiu, vam regar el soparet amb un Sumarroca Muscat i vam demanar un tiramissú de te verd i un pastís de formatge que eren ideals per rematar el soparet. I al final ens va costar 80 euros, 20 per cap.

En definitiva un japonés que val molt la pena i al que no em canso d'anar-hi sempre que puc. El meu germà diu que és el millor Japo de BCN i jo crec que si més no és uns Japo de visita obligada. L'únic fallo del restaurant és que a la nit no es pot reservar i acostuma a estar bastant ple.



KIBUKA

Carrer de Goya, 9 Barcelona
932378994

Carrer Verdi, 64 Barcelona
934159217



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada