dilluns, 15 d’octubre del 2012

Vinc a buscar la corbata i l’americana… tintoreria Don’t tell.


Avui vull parlar d’un lloc molt curiós que fa molt temps que tenia pendent de visitar. Es tracta de la tintoreria Don’t tell del grup Urban Secrets. És un restaurant clandestí al que s’entra a través d’una tintoreria, passes una porta i et trobes el restaurant. Per mi és un lloc ideal per fer una sorpresa a algú, que si no sap que és un restaurant s’endurà una grata sorpresa. La resposta de la meva acompanyant va ser: Aqui dinem? Si això és una tintoreria...


Un cop  a dins ens trobem un restaurant amb una decoració moderna, combinant platejats, liles i colors foscos. Cal destacar també la cuina vista a darrera d’una gran vidriera i la il·luminació que li dona un toc molt interessant.



La cuina és mediterrània amb alguns tocs d’autor i el menjar està molt bo. Nosaltres vam aprofitar el menú de migdia que valia 14,50€ i ens van portar una amanida amb formatge i maduixes, de segon pollastre al curry i lluç amb verduretes i de postre un brownie, la veritat és que les racions no eren molt generoses però eren suficients i de bastanta qualitat.


El preu si vas a carta és d’uns 45€ i potser és paga massa el factor sorpresa, tot i això últimament fan diversos menus, tan de nit com de migdia, que estan bé de preu. Tot és mirar-ho i trobar el menu adequat.

El servei va ser atent i van ser força ràpids a la hora de portar els plats.

En definitiva és una opció altament recomanable per la peculiaritat del restaurant i el menjar, sobretot si aprofiteu algun dels menus tancats. També ofereix la possibiliatat de fer unes copes després de sopar, a una barra molt “chic” que tenen al fons del restaurant.

A la web de Urban Secrets, trobareu tota la informació necessària referent al restaurant. 

C/Aribau 55 Barcelona
93 452 07 20
http://www.urbansecrets.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada