dimarts, 18 de setembre del 2012

BCN Cocktail Tour 2012!!!

Hola a tots!!!

No se si coneixeu aquesta iniciativa, però és una proposta força interessant. L'any passat va ser la primera edició i va tenir molt d'èxit. Es tracta d'una setmana dedicada al Cocktail a Barcelona.


Durant aquests dies un seguit de cocteleries de Barcelona ofereixen un Cocktail original a un preu de 5€. Per participar-hi us heu de registar a la pàgina web i us donaran un braçalet que us permetrà accedir a la promoció.

Jo crec que és una bona manera de gaudir d'un bon cocktail i a la vegada descobrir llocs d'oci nocturn amagats a Barcelona. Tant podreu anar a parar a les cocteleries més clàssiques i emblemàtiques de la ciutat com a moderns locals de recent creació.


I pels que tingueu més temps o tingueu inquietuds pel món de la cocteleria, heu de saber que també es fan degustacions, masterclass, festes i moltes altres activitats relacionades amb l'art del cocktail.

A mi l'any passat em va servir per descobrir el Boca Chica i el 41º entre d'altres. I d'aquest últim local tinc molt bon record del Dirty Harry, un cocktail realment bo!!

Espero que us agradi la proposta i si us decidiu a fer una mica de ruta  coctelera millor que que deixeu els cotxes i les motos a casa que us animareu ràpid ;)


http://www.bcncocktailtour.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada