dissabte, 10 de novembre del 2012

Recasens, embotits, amanaides, bon vi i ambient acollidor!!!

Ahir vaig tornar a un lloc que no em canso de repetir, però que ara feia temps que no visitava. Es tracta del Recasens situat al Poblenou.
És un Restaurant molt maco que aprofita un pis antic i te tot de petits salons que creen un ambient molt íntim i acollidor.


La decoració és bastant rustica i la il·luminació és molt adequada, a més a més el Restaurant està ple d'espelmes i de productes naturals com carbasses i altres hortalisses. Tot plegat fa que et sentis com a casa.


La carta principalment està formada per un seguit d'amanides molt originals, taules de formatges i embotits, pates, torrades i formatges fosos. Tot senzill però de bona qualitat.
La carta de vins és molt encertada i complerta, amb una clara aposta pels vins de la terra incluïnt alguna ampolla molt original.


El servei és simpàtic i atent d'acord amb l'ambient del restaurant.

El preu és bastant econòmic, tot i que s'ha de tenir en compte que la matèria prima utilitzada és barata. Tenen un menú de 23-25€ molt competitiu, que inclou amanides, fusta d'embotits i formatges, paté, postre, vi i cafe.

Nosaltres vam triar aquesta opció i vam sortir bastant tips i la veritat és que tot estava molt bo.

També ofereixen la possibilitat de fer sopars de grup, o de demanar safates d'embotits i formatges per emportar.

Com us he commentate abans és un dels meus restaurants preferits al que m'agrada tornar de tant en tant. Per tant assoleix la categoria de cita obligatòria.

Com a aspecte negatiu és impossible trobar lloc sense reservar amb antelació, tot i això ahir vam tenir molta sort i vam aconseguir lloc sense reserva prèvia.


C/Rambla del Poblenou 102
93 3008123
http://www.canrecasens.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada